Tennisles TC Clias 2023

Aankondiging tennislessen zomer  2023

Het zomerseizoen staat voor de deur. Dat betekent dat er ook weer getraind kan gaan worden. Dit jaar kan er weer getraind worden onder leiding van Berend Jan, maar ook onder leiding van Nick Mulder. Berend Jan geeft al enkele jaren tennisstraining op onze club.

Voor Nick Mulder zal het zijn eerste seizoen worden dat hij op de banen van TC Clias les gaat geven. Nick komt uit de omgeving en geeft o.a. les bij TC Muntendam.

Even voorstellen: 
Ik ben Nick Mulder, 27 jaar uit Veendam. Zelf tennis ik nu zo'n 20 jaar en deel ik graag mijn passie voor deze sport met anderen.
Het geven van lessen is dit jaar echt een serieuze bezigheid voor mij geworden, zo is dit de vierde vereniging waar ik van start ga. Naast tennisles geven ben ik op dit moment ook nog werkzaam bij LeenBakker en heb ik in het verleden ook voor de klas gestaan als docent. Ik kijk ernaar uit om in Wildervank het zomerseizoen binnenkort te starten. 
Bij een enkeling ben ik wellicht al bekend, maar mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.
Ik ben bereikbaar op 06 - 55 06 97 62 of via E mail: [email protected]

Meer informatie zal volgen op deze pagina, maar zou je alvast meer willen weten over tijden en mogelijkheden, neem dan contact op met [email protected].

Tot op de tennisbaan! 

 

Inschrijfformulier tennislessen Wildervank 2022.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

N.v.t.

TC Clias

Woortmanslaan 39A
9648 AA Wildervank

KVK-nummer

40037994