Jeugdfonds Sport en Cultuur

Ook bij TC Clias is het mogelijk om gebruik te maken van het Jeugdfonds Sport en Cultuur. 

Is er thuis te weinig geld om de contributie voor een sportclub te betalen?

Wil je kind graag tennissen maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het fonds betaalt voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar de contributie en eventueel de spullen zoals sportkleding en schoenen.
Het Jeugdfonds Sport biedt de mogelijkheid om de contributie te vergoeden tot een maximaal bedrag van €300,-


Hoe werkt het?

Je kunt als ouder/verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een zogenaamde intermediair; een tussenpersoon. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. Wil je een aanvraag indienen? Stuur dan een mailtje naar de intermediair van de gemeente Veendam: [email protected]


Wanneer kom je in aanmerking?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is er voor kinderen uit gezinnen met een laag besteedbaar inkomen. Bijvoorbeeld gezinnen met een uitkering, schulden, ZZP’ers, werkende armen, gescheiden ouders of andere redenen waarom de ouders sport- en/of cultuurlessen niet kunnen betalen. Twijfel je of je in aanmerking komt? Stuur een mailtje naar [email protected], dan wordt er in overleg gekeken naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen? Neem hierover contact op via [email protected] of via [email protected].

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

N.v.t.

TC Clias

Woortmanslaan 39A
9648 AA Wildervank

KVK-nummer

40037994